Massagestol Test 2024

Massasjestol test banner

Massagestolar är en produkt som blivit mer och mer populär och detta med goda skäl. Om du letar efter det närmaste du kommer din egen personliga massör kommer du förmodligen att leta efter en massagestol med olika funktioner och behandlingar. Vi förstår att det är en stor investering, inte bara ekonomiskt, utan även utrymmesmässigt i ditt hem, därför är väldigtså viktigt att fatta rätt beslut från början.

Vad ska man leta efter i en massagestol? 

Vi har testat varenda massagestol och följt instruktionerna som följer med förpackningen. Vi har varit 5 personer som har testat varje massagestol och har bedömt dessa utifrån följande kriterier: 

  • Huvudfunktioner: Vilken typ av funktioner ingår i massagestolen? Har du funktioner som fotmassage, värme, fjärrkontroll, integrerad dator med minne? Det finns många funktioner att ta hänsyn till. 
  • Typ av massage: Vilka och hur många typer av massage kan massagestolsmodellen utföra? Är det dubbla eller fyrdubbla rullar?
  • Extern design och dimensioner: Innan du köper en massagestol bör du också överväga de allmänna yttre egenskaperna. Hur är varaktigheten och kvaliteten? Hur lång är garantin? Vilket material är massagestolen gjord av?
  • Övrigt: Utöver detta överväger vi saker som: Pris, kontrollfunktioner, värmeterapi, komfort, etc.…

Vi testade det bästa av det bästa massagestolarna på marknaden så att du kan hitta en massagestol som passar dig perfekt.

Kolla in vårt massagestol test topp 5 2021:

1. Mazzetti – Massagestol (Bäst i test 2021)

29 990 kr,- | Till butiken

Testvinnare – Mazzetti massagestol tillhandahållen av mazzetti.no är vinnaren av vårt bäst i testpris 2021. Detta är en massagestol som ger dig otroligt mycket för pengarna. Här får du en stol som ger dig helkroppsmassage, värme i ryggen, justerbart ryggstöd, massage med lufttryck för axlar och fötter, fotstöd, 4D massage och 24 olika användarprogram. Du får även 80 olika massagekuddar och 24 massagehuvuden – och det är anledningen till att teknikguide.se har utsett denna till massagestolen bäst i test 2021.

Massagefunktioner – Mazzetti massagestol masserar hela kroppen och fokuserar på alla muskelgrupper. Kolfibern i ryggstödet överför värme från den infraröda värmekällan, så att du kan njuta av en uppvärmd massage. Mazzetti massagestol har förutom massagehuvuden med rullar även 80 massagekuddar, varav 40 är placerade i armstöd, axlar, rygg och resterande massagekuddar sitter i fotstödet. 

Noll gravitation – Stolens mjuka och tysta funktion säkerställs av en kraftfull 200W motor. Massagestolens Zero Gravity-funktion gör att du kan placera hela stolen i lutande läge med bara en knapp. I den positionen är låren och benen ovanför hjärtat. Kroppsdelarnas vikt fördelas jämnt över stolen och avlastar trycket från kroppen vilket gör massagen mer effektiv.

Noll utrymme – En annan specialfunktion, Zero Space, gör det lättare att välja rätt plats och massagestolen kan stå 5-10 cm från väggen. När ryggstödet är på plats känns det som om stolen bär dig framåt. Väggen kommer inte att vara i vägen när stolen är helt lutad. Stolens speciella form gör att du kan njuta av en lugnande massage i hela kroppen. Massagehuvudena efterliknar massörens handrörelser och erbjuder 8 automatiska och 16 manuella massageprogram.

Övriga funktioner – För att justera vinkeln på Mazzetti massagestol eller för att stoppa massagen kan du använda snabbvalsknapparna på höger armstöd. Stolen har även 3D Bluetooth-högtalare, avtagbart nackstöd och transporthjul för enkel hantering. Du kan styra alla funktioner med surfplattan Smasung som följer med stolen. Detta var väldigt användarvänligt och ger ett stort plus i vårt massagestolstest.

Detta är en massagestol som passar perfekt för alla personer. Den har absolut alla specifikationer du letar efter + mycket mer. Vi som genomförde massagestolsprovet 2021, kunde knappt resa oss igen efter att vi satt oss ner. Här får du otroligt mycket massagestol för pengarna och vi rekommenderar varmt massagestolen Mazzetti.

2. Adamys – Massagestol

39 990 kr,- | Till butiken

Adamys massagestol – är en lite lyxigare massagestol av bra kaliber. Du kan enkelt justera stolens vinklar och den kan ge värme upp till 50 grader Celsius. Du får även MP3-spelare, 3D-massage och 5 olika program. Den har en högkvalitativ syntetläderklädsel och en solid ram med en viktkapacitet på 150 kg. Detta är en lyxig massagestol som passar dig med hög budget som vill ha toppkvalitet oavsett pris.

Massagefunktioner – Detta är en massagestol som är lättskött. Massagesystemet består av 79 massagekuddar och 21 massagehuvuden. Den har en tyst och smidig drift av en 200W motor. Detta masserar hela kroppen eller enskilda kroppsdelar, och du kan välja mellan 6 massagelägen, inklusive massagetekniker som shiatsu, knådning och knackning. Programmenyn erbjuder 6 automatiska massagefunktioner.

Magnetisk massage – Det som gör att Adamys massagestol sticker ut från andra modeller i den lägre prisklassen är att denna stol är utrustad med en magnetisk massagefunktion, så kallad ”magnetterapi”. Funktionen ger med hjälp av magnetfältet djup stimulering av nerver och celler, vilket ökar komforten och effektiviteten i massagen. Massagestolen erbjuder även ett avancerat 3D-massageläge, där individuella massagehuvuden och krockkuddar rör sig i alla riktningar.

Uppvärmning – Adamys massagestol erbjuder inte bara högkvalitativa massageställningar, utan även andra funktioner som automatisk ryggvärme och knävärme som använder kolfiber som infraröd värmekälla. Här har du en massagestol som kan värmas upp till 40°C – 50°C, vilket är en optimal temperatur för uppmjukande av människokroppen. På grund av våglängden absorberas långa infraröda strålar starkt av människokroppen, där de aktiverar celler och främjar ämnesomsättningen.

Andra funktioner – andra viktiga funktioner är även transporthjul för enkel hantering, MP3-spelare, inbyggda högtalare och en VFD-skärm som visar all nödvändig data.

Adamys massagestol är mycket populär och har olika funktioner som kan anpassas efter dina specifika behov. Detta rekommenderar vi varmt till dig som är lite extra kräsen och vill ha en fullpackad massagestol.

3. Sonai Zero Gravity – Massasgestol

Massasjestol test 2020
32 900 kr,- | Till butiken

Sonai Zero Gravity  Här har du en fantastisk massagestol som levererar bra på alla våra tester. Denna massagestol är av högsta kvalitet och erbjuder specifikationer som L-formad teknologi med massage både i ryggen och under sätet. Sonai’s Zero Gravity massagestol erbjuder en underbart bra helkroppsmassage som verkligen får upp knutarna och känns väldigt avslappnande.

Massagefunktioner – När man överväger en massagestol är det otroligt viktigt att titta på funktionerna den erbjuder. Sonai Zero Gravity erbjuder 6 förinställda program, så att du kan skräddarsy massagen efter dina egna behov. Med 6 massagehuvuden bak kan du vara säker på att Sonai massagestol ger dig en komplett och bra massage. Den kommer även med 24 massagekuddar som kan massera allt från axlar till fötter. 

Zero gravity – massagestolen har en lekfull design som består av en 200 Watts motor. Precis som testvinnaren har den också en Zero Gravity-funktion. Du kan därmed få stolen i en position där din kropp är helt tillbakalutad. I denna position är dina ben ovanför bröstet och detta bidrar till en ännu effektivare massage. Zero gravity har blivit väldigt populärt och detta påverkar stolen positivt i testet.

Värmefunktion – Liksom de andra 2 massagestolsmodellerna ovan kommer Sonias modell med värmebehandling med en temperatur på 40 – 50 grader Celsius. Värmebehandling kan bidra till smärtlindring vid en rad åkommor i musklerna.Värme leder till en temperaturhöjning i kroppen vilket ökar blodflödet till vävnader. Detta kan ha en positiv effekt på att släppa spänningar i stela muskler.

Andra funktioner – Sonia Zero Gravity massagestol ger dig bluetooth-högtalare, LCD-skärm och kan enkelt placeras nära en vägg när den rör sig utåt när du startar den. 

Denna säljs på massasjestol.net och är enligt dem deras bästsäljare. Den levererar väldigt bra på vårt test och vi har inget dåligt att säga om denna Sonia massagestol. Det enda som drar ner det lite är det höga priset.

4. Roosevelt – Massagestol

Massasjestol Roosvelt
23 495 kr,- | Till butiken

Roosevelt Massagestol  En massagestol av hög kvalitet som förtjänar sin plats på topp 5-listan. Funktioner som: Att skanna din kropp som anpassar massagen efter din kroppsform är något du kan förvänta dig med Roosevelts massagestol. Du kan också njuta av musik med bluetooth-högtalare placerade överst på stolen. Här har du även 5 olika massageprogram att välja mellan.

Massagefunktioner – Roosevelt 3D massagestol har 4 massagehuvuden som rör sig upp och ner på stolsryggen. De 4 massagehuvudena kan justeras till 5 genomförda massageprogram så att du kan anpassa massagen efter dina behov. Inte bara 4 massagehuvuden, utan Roosevelt massagestol ger dig 26 olika massagekuddar som kan ge lufttrycksbehandling i både övre och nedre delen av kroppen.

Zero Gravity – Vi anser att funktionen är ett måste när vi investerar i en massagestol. Först visste vi inte om den här funktionen, och efter att vi testat den märkte vi en betydande skillnad i massagen. Det var väldigt bekvämt att ligga i Zero Gravity position så det är ett stort plus. Du får även Zero Wall-teknik som gör att du kan placera stolen alldeles intill väggen utan att påverka användningen av massagestolen.

Värmefunktion  Här använde vi även värmebehandling som kan ge värme upp till 50 grader Celsius. Det är väldigt bekvämt att ha möjlighet att använda värmebehandling när man njuter av en massage. Det är inte bara otroligt bra för kroppen, utan även om man till exempel är en person som ofta går runt och fryser så är det en funktion man snabbt kommer älska.

Övriga funktioner – När du köper en Roosevelt massagestol får du även en rad andra funktioner. Du får bland annat: Benstöd, högtalare, LCD-kontroll och USB-kontakt för laddning och mobilhållare, 

Massagestol får ett högt betyg i vårt test då den överraskade på alla punkter. Här får du många funktioner och du har allt du behöver i en massagestol.

5. Beurer MC 5000 – Massagestol

Massasjestol enklere liv
20 490 kr,- | Till butiken

Beurer MC 5000  massagestol tillhandahålls av enklereliv.no och är en suverän massagestol som passar bra in i omgivningen. Beurer MC 5000 kommer med en automatisk kroppsskanningsfunktion som skannar din kropp och anpassar massagen efter dina muskler. Du får 3 olika program som består av – Relax, Refresh och Therapy. Här får du en massagestol med 4 massagehuvuden placerade i stolsryggen.

Massagefunktioner – Beurer ger dig en helkroppsmassage med 5 individuella massageprogram. Du kan därmed anpassa programmet efter dina behov, och njuta av en läcker och avslappnande massage. Du får ett automatiskt justerbart rygg- och fotstöd medan Beurer massagestol kan justeras i en flexibel sittposition. Detta är en massagestol med 10 massagekuddar med 3 olika intensivitetsnivåer för lufttrycksmassage.

Fjärrkontroll – Manuell manöverbrytare med stor upplyst display är en av sakerna du får när du köper enklareliv.no:s massagestol. Här kan du enkelt anpassa de olika massageprogram du vill använda. Du kan även justera massagestolens position med hjälp av fjärrkontrollen. Materialet i massagestolen Beurer är tillverkat av PU-läder vilket gör den väldigt lätt att tvätta om du skulle ha otur att bli smutsig med stolen. 

Massagehuvuden – Med 4 olika massagehuvuden bak på massagestolen Beurer MC 5000 kan du vara säker på att du får en trevlig upplevelse. Även om den bara har 4 huvuden är dessa helt fantastiskta. De träffar absolut alla olika muskelgrupper i ryggen, och med de olika programmen den erbjuder kommer du alltid att kunna få den massage du kan tänkas vilja ha. 

Övriga funktioner – Utöver alla dessa fantastiska funktioner som nämnts ovan får du saker som: Separat aktivering av lufttrycksmassage på framsidan, vaden och foten, 3 valbara automatiska massageprogram, 5 individuella massagetyper och 3 intensivitetsnivåer för lufttrycksmassage .

Massagestolen levererade ett bra resultat i testet. Ändå saknade den saker som värmefunktion, och hade något färre funktioner än konkurrenterna – något som drog ner den lite. 

Massagesystem

Massagetyper

Shiatsu – En japansk massageteknik, för dig som vill känna händerna från en massör! En shiatsu massagestol kan ha ett valfritt riktningsläge, så att massagehuvudena kan ändra riktning för en mer realistisk upplevelse.

Massasjestol slagmassasje

Slagmassage – folk har beskrivit denna teknik som ”ånande på ryggen”, så den är helt perfekt om du vill ha en djupvävnadsmassage – kanske inte är lika idealiskt om du letar efter något avslappnande och lite mindre intensivt.

Kompressionsmassage – använder massagekuddarna i stolen för att återskapa en kranmassage, då appliceras ett tryck på olika områden för att lindra smärta. Det här känns otroligt bra, och det är väldigt bra för musklerna. En massagestol med massagekuddar är verkligen att rekommendera. 

Massasjestol massasjeputer
Massasjestol tapp

Tappning – är förmodligen en av de äldsta massagemetoderna. Det kan vara en mild, men ändå fast, teknik som innebär att du använder fingertopparna för att släppa spänningspunkter och förbättra cirkulationen. En massagestol som erbjuder denna funktion kan vara fördelaktig för dem som vill behandla mindre kroppsområden.

Programmer og innstillinger

Fördelar med en massagepistol

Det finns många fördelar med att ha en massagestol men vi har valt att nämna några:

Skyddar mot skador

Processen att släppa spänningar från muskler är mycket viktig för att upprätthålla en jämn balans i kroppen. Det är viktigt för oss att se till att det inte sker någon skada på vår kropp från allt vi gör i vardagen. Oavsett om du är involverad i intensiv fysisk aktivitet eller har ett vanligt jobb, är processen att minska bestående skador på muskler och skelett viktig för oss alla.

En massagestol ger oss just det – hjälper lemmar och kroppsdelar att släppa spänningar, uppmärksamma ömma områden och tillåter större rörelse. Den omedelbara tillfredsställelsen man får från enheten är vad som gjrot massagestolar så otroligt populära.

Hudvård

Stimuli av muskler genererar värme, så det förväntas att en massagestol värmer din kropp. Detta fungerar som en stimulant för att öppna porerna, vilket gör det lättare att rengöra och erhålla en naturligt friskare hud på grund av förekomsten av mindre föroreningar.

Utsläpp av gifter och föroreningar på grund av svett är en av de mest fördelaktiga sett för friskare kropp inifrån. 

Starkare immunförsvar

En av nackdelarna med det snabba, urbana livet vi lever är att vi är benägna att drabbas av infektioner och sjukdomar bara på grund av interaktioner med olika människor. Detta är en del av livet, men vår närhet till varandra kan ofta påverka individens allmänna hälsa negativt och öppna upp för föroreningar i miljön.

Massagestolsterapi stimulerar kraftigt immunförsvaret i kroppen genom att se till att hjärtat kan fungera mer effektivt. Det cirkulerar blod genom kroppen för att bekämpa toxiner och bakterier, vilket ger större immunitet när din kropp spolar ut de faktorer som kan orsaka sjukdom.

Förbättrad hållning

Personer med kontorsjobb lider av stor risk att utveckla en dålig hållning. När situationen förvärras med tiden, och när du sitter mycket, kan detta leda till en dålig hållning.

Dålig hållning orsakar axelvärk, böjd ryggrad, nacksmärta och ländryggssmärta och kan orsaka betydande komplikationer i framtiden. Ryggens muskler är grunden för hållning och allmän hälsa, och ryggraden är en viktig del av din kropp. En massagestol är designad speciellt för att ha en positiv effekt på dessa områden.

Förebyggande efter träning

En bra massage efter träning kan ge musklerna en återhämtning av styrkan så att du snabbt kommer till krokarna utan att behöva kämpa med stela och stela muskler. Det gör att du förebygger skador på muskelfibrerna efter träning och tävling så att du minskar inflammationsreaktionen i musklerna efter en hård belastning. På så sätt får du tillbaka rörelsen och kan återuppta träningen mycket snabbare än annars. I vårt massagestolstest är detta något vi aktivt har kollat upp och återigen är det testvinnaren Mazzetti som kommer bäst ut. Med hela 80 olika massagekuddar och 24 massagehuvuden är detta en massagestol som ger massage i 4D vilket gör att du får en riktigt grundlig massage av både axel, nacke, rygg, höfter och ben. Du kan också ställa in massagestolen så att den fokuserar på ett specifikt område av kroppen.

Mindre stress i vardagen med en massagestol

När du kommer hem trött från jobbet och sjunker ner i massagestolen kan du vara säker på att du snabbt glömmer negativa tankar och bekymmer. Sätt på lite lugn musik via Bluetooth-högtalarna så känner du snabbt att lugnet lägger sig över din kropp och du kan njuta av känslan av att bli masserad i jämn takt från massagebollarna och kuddarna som trycker mot muskler och leder. I dagens hektiska vardag är det stort fokus på mental hälsa och att kunna koppla av helt i sin egen bubbla samtidigt som man får en grundlig massage gör att man får ny energi och livskvalitet inför vardagen liv.

massasjestol tekguide

Vilken typ av massagestol är bäst för Svenskar?

I vårt massagestolstest har vi även bedömt de olika modellerna utifrån vilka egenskaper vi anser är bäst lämpade för den Svenska marknaden. Svenskar är ofta stora och robusta, så vi föredrar att en massagestol är tillräckligt stor för de flesta kroppsformer. Om du är lång i storleken är det därför viktigt att du väljer en massagestol som är tillräckligt stor för att täcka alla muskelgrupper så att du får bästa möjliga effekt. Som tur är kan de flesta massagestolsmodeller anpassa sig efter kroppen så att massagekuddarna anpassar sig automatiskt och formar sig efter din kropp.

En annan viktig egenskap som passar svenskar är värmeterapi. Vi har sett i vårt massagestolstest att modeller som Mazzetti Pro levereras med avancerad värmefunktion som lindrar smärtan och stimulerar musklerna och blodcirkulationen så att du återhämtar dig snabbare. Detta är en fantastisk funktion som är perfekt för kalla norska vinterdagar. Kommer du in från den isande kylan är det bara att sjunka ner i en skön massagefåtölj och känna hur värmen sprids i kroppen samtidigt som musklerna bearbetas av massagebollarna.

Hur mycket utrymme behöver en massagestol?

En massagestol behöver ofta gott om utrymme runt den eftersom den är flyttbar. Samtidigt använder många modeller förvånansvärt lite utrymme eftersom de rör sig runt sin egen axel när du använder Zero Gravity-funktionen och stolen ligger i horisontellt läge. En massagestol behöver därför inte nödvändigtvis lika mycket mer plats än en stor fåtölj, men om du har begränsat med utrymme kan det vara bra att mäta i förväg för att säkerställa att stolen passar på det sätt du har planerat i förväg. I vårt massagestolstest har vi sett att vissa modeller har inbyggda sensorer som förhindrar att saker fastnar när den rör sig. Detta är väldigt praktiskt när man har husdjur eller små barn som springer runt.

Är en massagestol värd pengarna?

En del kanske tycker att en massagestol är en prestigefylld möbel för den med stora plånböcker. Det är viktigt för oss att poängtera att det här inte på något sätt är en ren lyxprodukt, utan först och främst en investering i bättre hälsa och välmående. Norrmän lägger mycket pengar och tid på att förbättra sina hem eftersom vi spenderar mycket tid inomhus på grund av kalla och mörka vinterdagar. Det är därför inte konstigt att massagestolar har blivit otroligt populära de senaste åren. Även om många massagestolsmodeller är otroligt eleganta med fantastisk design, skulle vi hävda att det är hälsofördelarna som är viktigast.

När man överväger en stor investering som en massagestol ofta representerar, bör man därför titta på helheten av alla fördelar. Det finns inte många produkter som har samma förmåga att få dig att slappna av i nästan obegränsade mängder som en massagestol. De bästa produkterna i vårt massagestolstest levereras dessutom i en otroligt bra kvalitet med syntetiskt slitstarkt läder som ser ut precis som äkta läder som håller i åratal utan att se slitet ut. Det är därför produkter med otroligt lång hållbarhet som du kommer att ha glädje av länge.

Massasjestol fordeler test

Är det säkert att göra ett så stort köp online?

En massagestol är en stor investering för många, och du kanske är tveksam till att beställa en så dyr produkt online? Då kan det vara bra att kolla om en massagestol levereras med garanti om du skulle ångra dig eller inte bli nöjd. I vårt massagestolstest har vi sett att de bästa modellerna som Mazzetti Pro garanterar både 30 dagars öppet köp och 100% nöjd-garanti, vilket gör det mycket lättare att fatta ett köpbeslut. Alla tillverkare erbjuder inte lika bra villkor, men enligt ångerrättslagen har du alltid rätt till minst 14 dagars ångerrätt så att du alltid har ett minimum av säkerhet när det kommer till själva köpet.

Det lönar sig även att läsa vårt massagestolstest noggrant och kontrollera måtten så att du är säker på att massagestolen kommer att passa där du tänkt dig. Det finns även ett antal filmer som förklarar fördelar och nackdelar med massagestolar generellt, och om du har begränsad erfarenhet när det kommer till massagestolar kan det ofta vara bra att sätta sig in i de allra grundläggande funktionerna som de flesta produkter kommer med .

Vilka funktioner i massagestolen är de viktigaste?

När du letar efter en bra massagestol är det viktigt att leta efter en produkt som passar din situation bäst. Om en massagestol ska användas av flera personer bör du också leta efter en produkt som är så mångsidig som möjligt. Som sagt är det viktigt att komma ihåg att en bra massagestol också ska ha förmågan att anpassa sig efter din kropp. Vad betyder det här? Vi har sett i vårt massagestolstest att många avancerade modeller levereras med rörliga massagekuddar som anpassar sig och stramar runt din kropp när du sjunker ner i stolen. Detta ger stolen en perfekt passform och kan anpassas till varje enskild person.

viktige funnksjoner

Vem bör överväga att köpa en massagestol

En massagestol är inte en produkt som bara passar en specifik kundgrupp, men ska utifrån vårt massagestolstest ändå försöka ge några exempel på kunder som vi tror kan ha särskild nytta av den.

Massagestol för vuxna

Det är inte att underskatta att man blir stelare och stelare med åren och de flesta kommer i större eller mindre grad att uppleva smärta i leder och muskler, vare sig det är rygg, axel, höft eller knän. För seniorer som spenderar mycket tid hemma kan en massagestol ge riktigt bra valuta för pengarna eftersom den kan ge ny livskvalitet och välbefinnande samtidigt som den upplever mindre smärta. Många äldre är idag också väldigt duktiga på att vara aktiva i skog och mark och en massagestol kan vara precis vad du behöver för att återhämta dig snabbare och återfå muskeltonus efter en lång resa utomhus.

eldre massasjestol
atletisk massasjestol

Massagestol för idrottare och aktiva

Effektiv återhämtning efter träning är viktigt för alla som idrottar och är allmänt aktiva. De flesta har inte möjlighet att få professionell sportmassage som toppidrottare, så därför är en massagestol perfekt när det kommer till regelbunden förebyggande och behandling för att förhindra att spänningar byggs upp i musklerna. Om du är van vid hårda träningspass som ofta resulterar i stelhet och i muskler och leder kan det vara bra att leta efter en massagestol med 4D rörelsemönster som gör att du kan få en typ av djupmassage där massagekuddarna och massagekulorna rör dig optimalt och täck alla muskler. 

Massagestol för vardagshjälten

Även om de fysiska hälsovinsterna är stora när det gäller effekten på muskler och leder så ska man inte underskatta hur stor effekt en massagestol kan ha på det mentala planet. För vardagshjälten som är upptagen på alla håll och springer från aktivitet till aktivitet kan en massagestol få dig att känna dig lugn och kan slappna av på ett helt nytt sätt. Om du kommer hem utmattad och stressad från jobbet är det bara att sjunka ner i massagestolen, sätta på din favoritmusik och njuta av känslan av en läcker massage från topp till tå.

Massagestol testresultat för företag  

Det har blivit allt populärare för företag att investera i massagestolar för anställda. I en hektisk och fartfylld vardag är det viktigt att tänka på medarbetarnas hälsa och en massagestol kan verkligen göra susen när det kommer till att underlätta en bättre miljö på arbetsplatsen. Efter ett långt och stressigt möte känner du dig ofta tömd på energi, så vad sägs om att kunna erbjuda en 15 minuters paus i en massagefåtölj så att du snabbt får tillbaka energin och positiviteten? I vårt massagestolstest har vi även sett att många stolar har mycket bra kvalitet och är lätta att hålla rena samtidigt som en bra massagestol automatiskt anpassar sig till nya användare. En massagestol i bra kvalitet som Mazzetti därför kräver minimalt med underhåll vilket gör detta till en investering som företaget kan njuta av väldigt länge.

Vanliga frågor 

En massagestol är en stol som ger massage som en riktig massör. Bara luta dig tillbaka och slappna av!

En massagestol arbetar för att lossa muskelknutar, lindra spänningar och ge lindring från kronisk smärta. De används ofta av patienter med en mängd olika fysiska problem.

En massagestol fungerar på ett bandsystem, med massagehuvuden och kuddar som arbetar upp och ner längs ryggraden för att efterlikna en massörs händer, lösa upp knutar, lindra muskelspänningar och hjälpa till att förbättra cirkulationen.

Den allmänna behandlingstiden är cirka 15 minuter per session, men det finns inga officiella råd om detta.

Många rekommenderar massagestolar för att hantera smärta i ländryggen under graviditeten. Naturligtvis måste du prata med din läkare innan behandling påbörjas.

Om du använder den på fel sätt kan en massagestol skada eller blåsa din rygg, så följ alltid bruksanvisningen och överskrid inte den rekommenderade tiden.

En massagestol kan ge många positiva fördelar för din hälsa, inklusive stressreducering och kronisk smärtbehandling.

Förhoppningsvis kan vårt massagestolstest 2020 hjälpa! Börja med att notera de funktioner du absolut vill ha, och en uppfattning om din budget, och gå vidare därifrån.

En massagestol varierar mycket i pris. Olika modeller varierar mellan 2000 – 40 000 kronor och toppmodeller kan kosta så mycket som 200 000 kronor. Det är viktigt att tänka på hur mycket du vill spendera innan du börjar jakten, och försöka hitta de funktioner du behöver mest.

Sjekk også ut våre andre tester!

3D printer test

3D Printer

Airfryer test 

Airfryer test 2021

Roddmaskin test

Romaskin banner

Elcykel test

El sykkel test Oslo

Massagepistol test

Massasjepistol

Elsparkcykeltest

El-sparkesykkel test

Bastuaggregat test

Badstuovn test 2020

Tredemølle test

tredemølle test 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *